Site icon Biztonságosan a Neten!

Miről szól ez az oldal?

Igyeszik segíteni Neked, hogy biztonságosan tudd használni számítógéped online – azaz az interneten, ahol megannyi csúfság és sötét erők várak rád, amint bekapcsolod a géped. (Bizony, még böngészőt sem kell nyitnod, máris „veszélyben” vagy, ha nem teszel meg bizonyos alap lépéseket a személyes védelmed és adataid megőrzése érdekében.

No, de mi is az a kibervédelem? Mi is az az online biztonság?

Bemutatkozik számodra, közelebb hozzuk és érthetőbb formába öntjük, hogyan és mit tégy a mai digitális világban előforduló lehetséges veszélyforrások ellen.

Minden, ami a személyiséged, életed, megélhetésed, szabadságod, adataid és emlékeid, értékeid védi, hogy ami a tiéd az így is maradjon.

FONTOS!
Ismerd a veszélyt, tudatosan használd a számítógéped és az elektronikus szolgáltatásokat, amelyek rengeteg lehetőséget és újdonságot nyújtanak számodra – amelyben persze minden esetben ott lapul a veszélyforrás. Az információs társadalom nagyon sokszor kijátsza félelmeid, hiszékenységed, kapkodásod a rohanó világban, félrevezetnek, átvernek. Ez mind-mind veszélyforrás, ami ellen tudatosan és bizonyos eszközökkel lehet védekezni. Tehát TE is képes vagy rá, csak figyelj, kövess és elárulok minden olyan fontosat, amely a szimpla hétköznapokban (is) előfordulhat bárkivel.

Az, hogy biztonságban érzed magad, nem jelenti azt, hogy biztonságban is vagy! Ne légy paranoid, inkább csak előrelátó!

Mindazt az információt, tudást, lehetőséget, tippet, trükköt, praktikát amit megosztok Veled, azt teljesen díjmentesen és önszántamból teszem, hogy jobbá, biztonságosabbá és stabilabbá tehessük együtt az online világot.

Sok siker kivánok! 🙂

Üdvözlettel: Handzsúr István
Ne feledjétek: No security in this crazy World!

Exit mobile version